Alla inlägg under mars 2013

Av Ida och Jenny Hamros - 13 mars 2013 14:27

 

För mig blev det bara3 och halvtimmes lång skoldag, vi hade ingen idrott i slutet så jag fick gå hem tidigare. Och imorgon slutar jag 13.15 för vi har ingen engelska. Tyvärr har jag musik prov imorgon vilket är mindre skönt. Men jag får ju gå hem direkt efter det så.. det är inte så illa. Egentligen bryr jag mig inte om jag får F i musik. Det är ett onödigt ämne. Jag kommer iallafall bli godkänd eftersom jag fick A i det förra terminen. Nu ska jag ta nåt att äta för jag är hungrig. Vi ses!

// Ida   


Av Ida och Jenny Hamros - 13 mars 2013 08:15

På onsdagar har jag alltså sovmorgon eftersom jag har tyska istället för spanska, men idag slutar jag 15.30 och så ska jag ta nån buss så jag är väl hemma runt 15.45 och då ska jag blogga lite. Jag tränar ju friidrott 4 dagar i veckan så jag kan ju inte blogga hur mycket som helst. Men jag ska nog blogga lite när jag kommer hem.



 

Nu ska jag göra mig iordning så hinner jag kanske göra ett till inlägg senare innan jag går.

// Ida   

Av Ida och Jenny Hamros - 11 mars 2013 22:49

Godnatt alla readers! Det har varit rn ganska nice måndag ändå idag (iaf en sån bra måndag det kan bli :) ) .
Jag ska till tebban imorrn med Ellen och shoppa lite rea saker osv och det ska bli jättekul för att senast vi var där så hade vi jättelite tid på osd för att vi skulle hinna hem till middagen i tid så nu ska vi ta igen det och åka dit ganska tidigt och vara där så länge vi vill :)


//Jenny

Av Ida och Jenny Hamros - 11 mars 2013 15:58

Så ny sitter man på bussen från Täby Centrum på väg hem efter jag har köpt en ny eye liner på H&M, som är jättebra! Jag känner mig också lagom nöjd med att jag han med min buss (fast jag behövde dock springa..) .
Men aja, idag så hade jag iallafall matte som sista lektion och fick reda på att jag skulle ha nationella prov i matte på onsdag, jippy!
Min kompis Ellen sa att hennes mattelärare hade sagt att det skulle vara i volym och area så nu har jg tagit hem två matteböcker för att plugga!
Roligt liv jag har jag vet..

//Jenny

Jättefina bilder jag vet men ena föreställer min nya eye liner och den andra föreställer mina matteböcker i min väska :)

Av Ida och Jenny Hamros - 11 mars 2013 07:27

Idag har jag prov.. Det ska bli kul.. Engelska, 93 st oregelbunda verb. Det ska bli kul barn. Nej nu måste jag gå till bussen så jag hinner till skolan, annars får jag skäll. Bloggar när jag kommer hem!

 

Gammal bild, men jag hittade ingen annan..


// Ida   

Av Ida och Jenny Hamros - 10 mars 2013 22:21

Ja, då är det dags att gå och lägga sig då. Åå flrresten, jag bkev fett glad att Robin vann mello igår!! Jag rlstadr på honom två gånger :) han såg fett förvånad ut när han fick reda på att han vann! Men iallafall så läser denna sjukt bra bok som heter Ingo skriven av Helen Dunmore! Jag läste först hela serien på svensk och nu på engelska :)
Och nu när jag ändå skriver om böcker kan ni få lite tips :) (jag älskar att läsa) :
Darren Shan
House Of Night
Cirkel triologin

Godnatt!
//Jenny

Av Ida och Jenny Hamros - 10 mars 2013 17:33

Idag har jag haft en kompis som heter Ellen här som sov över från igår till idag. Vi hade jätteroligt! Först var vi i tebban och shoppade lite och sen så hade vi ansiktsbehandling och så :)
Och sedan så hade jag gymnastik och nu sitter jag o kollar på family guy och gosar med min katt <3
Jag känner att jag har ett jävligt roligt och intressant liv men ändå..
//Jenny

Av Ida och Jenny Hamros - 9 mars 2013 08:04

Idag ska jag ha träningsdag med klubben, från 9 till 16 så jag kommer alltså inte att uppdatera er så bra. Självklart blir det mer uppdatering när jag kommer hem men jag kan ju inte göra det när jag är borta. Möjligtvis om jag har internet, då kan jag kanske flika in ett litet inlägg. Men en sak som skulle göra mig jätteglad är om ni skulle kunna kommentera vad ni vill se här på bloggen. Om ni vill ha nåt speciellt inlägg eller så. Det skulle göra mig så himla glad.

 

Nu ska jag byta om så att jag hinner till träningen. Ha en bra dag!

// Ida   

Presentation


Hej och välkommen till vår lilla blogg! Vi heter Ida och Jenny och vi bloggar om vårat liv och vardag. Vi bloggar om allt som händer i vårat liv. Vi bloggar också på våra egna bloggar http://idaho.forme.se och http.//jennyrosen.devote.se där bloggar vi me

Fråga mig

5 besvarade frågor

Instagram

Ida: @ida_hamrin

 

Jenny: @jenny_private @pennan00 @ynnej00

 

Följ oss gärna där!   

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Can't speak Swedish? Translate it here!


Ovido - Quiz & Flashcards